Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.8
Beata, 10-09-2023

Wszystko super!. Właściciele przesympatyczni, bardzo pomocni. Wyposażenie pokoju, aneksu kuchennego rewelacja. Polecamy serdecznie: -)

10.0
Paulina Ś. , 27-08-2023

Akwamaryn to idealne miejsce do wypoczynku!:) Zarówno cały budynek jak i pokoje urządzone w nowoczesnym stylu, ale przede wszystkim bardzo czyste! Zaletami tego obiektu są też świetnie wyposażone aneksy kuchenne i możliwość wypożyczenia sprzętu plażowego. Jednak największym plusem są przemili i zawsze pomocni właściciele, którym serdecznie dziękujemy za udany pobyt:):) Gorąco wszystkich zachęcam do spędzenie urlopu w tym miejscu!: D

10.0
Norman, 25-08-2023

Die Unterkunft ist ein Traum. Die Zimmer sind sehr modern und stilvoll eingerichtet. Ein großes Lob an die Vermieter in puncto Sauberkeit. Es wird einem jederzeit freundlich und hilfsbereit begegnet. Auf Nachrichten wird unverzüglich kompetent geantwortet. Bei Bedarf können auch kostenlos Fahrräder ausgeliehen werden und dann ist man in 20 min im nahen Kolberg.

10.0
Jacek, 12-08-2023

Powiem tak w przypadku wlascicieli ocena 10 jest za mała polecam w 100 % pozdrawiam serdecznie Basia i Jacek

10.0
Paulina, 23-07-2023

Gdyby można było wystawić ocenę 11/10 - z pewnością bym tak zrobiła!:) Śliczne, nowoczesne i bardzo zadbane pokoje - tak jak i cały obiekt. Obiekt doskonale wyposażony we wszystko, co jest potrzebne na wakacjach nad polskim morzem, które w Grzybowie wprost zachwyca. Dla gości dostępne jest również miejsce na grilla oraz parking, także możliwość wpożyczenia rowerów. Akwamaryn to świetne miejsce na dłuższy lub krótszy wypoczynek, a jeżeli ktoś szuka ciszy i spokoju, to jest to idealne miejsce. Pochwała również dla przemiłych, zawsze uśmiechniętych Właścicieli, którzy chętnie pomogą i doradzą podczas całego pobytu. Jeżeli będziemy jeździć nad polskie morze - to tylko do tego miejsca! Pozdrawiamy Paulina i Jakub

9.8
Artur, 07-07-2023

Gorąco polecam ten obiekt. Wspaniali właściciele zawsze pomocni i mili. Pokoje piękne i czyste. Czuliśmy się tam wyjątkowo. Na miejscu są rowery które można wypożyczyć. Naprawdę wyjątkowe miejsce

10.0
Magda, Paweł, 18-08-2022

Dzień dobry:) pobyt w Grzybowie w obiekcie uważamy za bardzo udany, szkoda, że taki krótki;). Czystość, cisza, spokój, wspaniała zieleń wokół obiektu ze szczególnym naciskiem na super trawnik. Pokój komfortowo urządzony, czyściutka łazienka, świetnie wyposażony aneks kuchenny na każdym poziomie. Gospodarze wspaniali!, pomocni!, i bardzo, bardzo sympatyczni! .Na pewno ponownie tam wrócimy, aby naładować akumulatory. Pozdrawiamy bardzo serdecznie. Życzymy dalszego pozytywnego nastawienia oraz powodzenia w realizacji swoich zamierzonych planów. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia Magda, Paweł z Poznania

10.0
Iwona, 10-08-2022

Właśnie wróciliśmy z Akwamaryn pokoje gościnne w Grzybowie. Super obiekt, czysty, wyposażenie i obsługa na najwyższym poziomie. Przemili, uczynni właściciele obiektu. Polecam ten obiekt.

9.8
Ania , 04-08-2022

Pobyt w pensjonacie Akwamaryn bardzo udany. Bardzo czysto, właściciele na bieżąco sprzątają, wymieniają ręczniki, standard pokoi 5 gwiazdek. Właściciele bardzo uprzejmi, nie ma się do czego przyczepić.

9.8
Patrycja, 17-06-2022

Wyjątkowe miejsce, czystość 30/10, właściciele przecudowni i mega pozytywni, do morza króciutki spacerek i lenistwo gwarantowane!

10.0
Beata, 25-07-2021

Super kwatery czysto spokojnie mili właściciele bardzo pomocni za rok znów tam pojedziemy.Polecamy

9.6
Jacek i Anna, 27-08-2020

W zasadzie wszystko zostało już napisane we wcześniejszych opiniach więc mogę tylko potwierdzić. Super pokoje, szczególnie podobał nam się ten na dole z wyjściem na ogród, w którym mieliśmy przyjemność mieszkać. Czystość, cisza, spokój, wspaniała zieleń wokół obiektu ze szczególnym naciskiem na fantastyczny trawnik. Pokój komfortowo urządzony, czyściutka łazienka, świetnie wyposażony aneks kuchenny na każdym poziomie. Najważniejsi jednak w tym wszystkim są wspaniali gospodarze, którzy ten obiekt stworzyli i cały czas dbają o bardzo wysoki poziom i zadowolenie gości. Służą wsparciem, radą, wszechstronną pomocą i w każdej sytuacji. Polecamy i jeśli tylko nadarzy się okazja na pewno tu wrócimy!

10.0
Urszula Kowalska, 27-08-2020

Witam, pobyt w Grzybowie w obiekcie AKWAMARYN uważamy za bardzo udany. Wszystko jest zgodne z opisem, czysto, pachnąco, świeżo. Gospodarze wspaniali, pomocni, nie narzucający się, jednocześnie czuwający, aby wszyscy czuli się dobrze. Mam nadzieję, ze wrócimy tam ponownie, aby naładować akumulatory. Pozdrawiamy bardzo serdecznie. Życzymy zdrowia i dalszego pozytywnego nastawienia oraz powodzenia w realizacji swoich zamierzonych działań i celów. Z wyrazami szacunku - Urszula, Jan i Małgosia z Malborka

9.8
Monika , 17-08-2020

Wspaniałe miejsce na wypoczynek! Pokoje z wygodnym łóżkiem, łazienki bardzo czyste i zadbane, gustownie urządzone pomieszczenia, aneks kuchenny dobrze wyposażony - wszystko jak na zdjęciach. Doceniamy też piękne otoczenie wokół domu - zadbany ogród i dużo zieleni. Sympatyczni i pomocni właściciele troszczą się nie tylko o dom, ale przede wszystkim o gości. Bardzo mile będziemy wspominać nasz urlop w Akawamarynie. Polecamy!

10.0
Anna Jassak, 11-08-2020

Gorąco polecam " Akwamaryn" w Grzybowie. Pokoje śliczne, czyściutkie, dokładnie takie, jak na zdjęciach. Wszystko pachnie nowością i świeżością. Mam wrażenie, że właściciele na nogach 24 h na dobę, dbają, żeby wszystkiego dopilnować, aby niczego nie brakowało i każdy wyjechał zadowolony. Zawsze chętni do pomocy. Teren wokół bardzo zadbany, parking zamykany na noc, trawa soczysta i miękka jak dywan. Jeśli ktoś szuka spokoju, ciszy, relaksu to polecam.

10.0
Anna Kochanowska , 07-08-2020

Gorąco polecam. Cudowne i spokojne miejsce. Właściciele przesympatyczni i bardzo pomocni. Pieknie i bardzo czysciutko. Napewno tu wrócimy!

10.0
Małgorzata Banaszak, 06-08-2020

Bardzo polecamy pensjonat "Akwamaryn" w Grzybowie.Budynek nowoczesny czysty, pokoje piękne nowoczesne zadbane, pachnące. Łóżka wygodne - materace nowe. Duże łazienki, parking, możliwość grillowania. Cisza i spokój. Właściciele przemili podchodzą do każdego przyjeżdżającego z sercem i serdecznością, na ich twarzach każdego dnia uśmiech. Z pewnością tam wrócimy! Małgorzata i Piotr (pobyt 29.07- 04.08.2020)

10.0
Wiesława Litwin , 05-08-2020

Byliśmy w ubiegłym roku, właśnie wróciliśmy i za rok pewno pojedziemy. A dlaczego? Bo nie ma lepszego miejsca! Pozdrawiamy wspaniałych właścicieli?

10.0
Hanna Roszak, 03-08-2020

Gorąco polecam Akwamaryn? Pokoje, łazienki bardzo duże. A co najważniejsze bardzo czysto? Właściciele przesympatyczni?

10.0
Agata Żurek, 31-07-2020

Profesjonalne podejście do klienta, świetna atmosfera, przemili właściciele. Aż chce się wracać!

10.0
Kasia, 18-07-2020

Super hotel. Czysto, zadbany, właścicielka bardzo miła, sympatyczna kobieta. Spokojna okolica spacerkiem do morza nie jest tak daleko, naprawdę nam się podobało i na pewno jeszcze tam wrócimy.

10.0
Robert , 09-03-2020

Byliśmy w tym miejscu we 3 (ja, żona i córka). 5 noclegów za naprawdę przystępną cenę (60 zł /osobę w sezonie) i to na 3 dni przed wyjazdem. Ciepła, miła i rodzinna atmosfera. Bardzo czyste i spokojne miejsce. Gospodarze bardzo uprzejmi i pomocni. Pokoje wyposażone w podstawowe przedmioty, w końcu większość czasu spędza się nad morzem a nie w pokoju. Gorąco polecam to miejsce na wakacyjny urlop dla całej rodziny.

9.6
Jolanta Gradek, 12-01-2020

Akwamaryn to super miejsce dla tych, którzy naprawdę chcą wypocząć. Trochę dalej od nadmorskiego deptaku, ale i tak wszędzie blisko. Pensjonat nowy, czyściutki, na każdym piętrze dobrze wyposażony aneks kuchenny. Pokoje przestronne z balkonami i co najważniejsze dla nas, to wygodne łóżka. Właściciele sympatyczni, otwarci, zawsze gotowi do pomocy. Wszystko zgodne z opisem, co się rzadko zdarza. W Akwamarynie byliśmy w sierpniu ubiegłego roku i w tym roku też przyjedziemy. Gospodarzy pozdrawiamy i dziękujemy za miły pobyt. Do zobaczenia.

9.4
Barbara Duda, 09-01-2020

Byliśmy w zeszłym roku i było fantastycznie. Pensjonat bardzo ładny, zadbany, czyściutki. Pokój przestronny z dużym balkonem. Łóżka wygodne. Łazienka duża i bardzo ładnie wyposażona. Właściciele bardzo mili i przesympatyczni - bardzo pomocni we wszystkich sprawach. W tym roku również się wybieramy.

9.8
Jakub Mondrakowski, 19-08-2019

Wszystko Super, tak jak w opisie i na zdjęciach. Serdecznie polecamy.

9.8
Zygfryd, 17-08-2019

Bardzo polecam wszystkim, którzy chcą w spokoju i ciszy wypocząć. Budynek jest nowy, a co za tym idzie pokoje są czyste, nowoczesne i bardzo zadbane, Właściciele są mili i sympatyczni. Służą poradą i pomocą, dbają o to aby wszytko było OK. Miejsce godne polecenia. Pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniały pobyt!

10.0
Agnieszka, 14-08-2019

Polecam dla ludzi chcących wypocząć, lubiących ciszę i spokój. Pokój, łazienka, aneks, korytarze - generalnie cały budynek i teren wokół budynku są bardo zadbane, czyste, estetyczne, nowoczesne. Do dyspozycji gości jest pokój z łazienką i balkonem, aneks kuchenny wyposażony we wszystko co potrzebne i ogrodzony teren wokół budynku gdzie można posiedzieć, porozmawiać, odpocząć bądź skorzystać z grilla czy w przypadku rodzin z dziećmi z placu zabaw. Na podwórku znajdują się stoły, ławki, leżaki. Widać, że właściciele naprawdę o wszystko dbają, co przekłada się na komfort wypoczynku. Panuje miła, przyjemna i kulturalna atmosfera. Właściciele są bardzo sympatyczni i gotowi w każdej chwili pomóc, doradzić lub podpowiedzieć gościom gdzie można się udać zarówno w Grzybowie, jak i w okolicach i z jakich atrakcji skorzystać. Blisko do sklepu i do centrum, troszkę dalej do morza (Grzybowo jest małą miejscowością więc nie jest to problemem). Oferta zgodna z opisem i zdjęciami. Naprawdę polecam.

9.8
Anna Izydorczyk , 13-08-2019

Czas leci, z ja jeszcze nie podzieliłam się wrażeniami z pobytu. Bardzo fajne miejsce. Pachnące, czyściutkie, przestronne lokum, położone w idealnym miejscu. Blisko do sklepu?, daleko od zapachu smażonych frytek. Wszędzie panuje nienaganny porządek o który dbają przesympatyczni właściciele obiektu, którzy zawsze po prostu są. I tym samym serdeczne pozdrawiam. Ania z Łodzi.

10.0
Iwona, 12-08-2018

Właśnie wrócilismy z pobytu w Akwamaryn w Grzybowie. Super miejsce. Pokoje ładne, przestronne z dostępem do dobrze wyposażonego aneksu kuchennego (na każdym piętrze). Właściciele WSPANIALI. Życzliwi i uczynni na każdym kroku. Mamy nadzieję że jeszcze nie raz będziemy gościć w Akwamaryn. A przyszłych wczasowiczów prosimy aby dbali o to miejsce. Pozdrawiamy i mamy nadzieję że do zobaczenia w Akwamaryn w przyszłym roku.

10.0
Joanna, 22-07-2018

Pensjonat Akwamaryn jest nowocześnie zaaranżowany, funkcjonalny oraz panuje w nim serdeczna atmosfera, którą tworzą odpowiedzialni i wspaniali ludzie...Bardzo polecam. właśnie wróciliśmy do domu i dziękujemy za wspaniały pobyt.

Pogoda

Pogoda Grzybowo na dziś: 21-04-2024

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: -2 3 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: -3 0 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: -1 6 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 3 7 °C

Oferty Specjalne

Majówka

Serdecznie zapraszamy na majowy weekend 2024. Majówka to doskonała okazja do wypoczynku i regeneracji sił.To idealny czas na relaks. Przyjedź, nie czekaj i odwiedź Akwamaryn !...

więcej
Boże Ciało

Spędź długi majowy weekend w urokliwej, nadmorskiej miejscowości Grzybowo ! Zapraszamy serdecznie....

więcej